SUPERIOR QUALITY

FROM CONCEPT
TO CREATION

AB Gruplas i samarbete med Petrus Mark och Maskin är en verksamhet som bl a utför olika sorters grävningar, justeringar, konstgräsläggning och mycket mer!

KONTAKTA OSS

OM OSS

Our goal then and now is to provide quality projects.

Vi är ett företag inom entreprenadbranschen som är verksamt i Sundsvall med omnejd. Vi åtar oss både stora och små uppdrag och utför tjänster åt i första hand företag, men även åt privatpersoner och föreningar.

AB Gruplas har ett väl utvecklat samarbete med företaget Petrus Mark & Maskin där vi tillsammans ser till att du som kund får bästa möjliga service. Vid de arbeten där samarbete är tillämpligt har du som kund alltid AB Gruplas som motpart.

19 + 19 + 19 + 19 + Years

VÅRA TJÄNSTER

Find world Best
Services & Resources

AB Gruplas har en modern maskinpark och gedigen erfarenhet utför vi bland annat. Vi är även specialister på snö och is där vi bland annat.

OM FÖRETAGET

QUALITY. SERVICE. TRUST

Aktiebolaget Gruplas bildades 2002 och hade på den tiden två stycken lastbilar och en hjullastare. Verksamheten har från början bedrivits genom andra bolagsformer med start 1985 då Gert bildade firman GE Konsult.

Ett samarbete med Petrus Mark & Maskin inleddes i mindre omfattning under 2000-talet, men har i dag utvecklas till ett nära samarbete där vi drar nytta av varandras kompetenser. I dag driver vi de flesta uppdragen tillsammans, som ett företag.

Maskinparken i dessa två företag har ökat till tre fyraxlade lastväxlare, en traktorgrävare, tre hjullastare och en hjulgrävare samt en trailer. Vi har dessutom många redskap till maskiner och bilar för att utföra en mängd olika uppdrag, som exempel kan nämnas sopmaskin, sopvalsar, stödkantsläggare, kantstenslyft, asfaltsprider, lastbilsmonterad hyvel, sand- och snöröjningsredskap till både maskiner och lastbilar och mycket mer.

Vi som jobbar i företagen är Gert, Petrus, Kjell, Jonna, Julia, Kenneth och Kristin. Vid toppar i uppdragen tar vi även in andra entreprenörer.

Gruplas är medlem i Svensk Åkeriförening.

Petrus Mark & Maskin är medlem i Maskinentreprenörerna.

Our goal then and now is to provide quality projects.

In this photo gallery you will find our wide variety of vehicles as well as some of the different projects that we have been doing over the years.

Get in touch

kONTAKTA OSS IDAG

FREE CONSULTATION

Våra kunder

Nedan finner du några av våra kunder.

MENY

SOCIAL MEDIA

Cozy lumox

Whether The Job Is Big Or Small, Our Experts Can Handle It.

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@fixmen.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@fixmen.com
ph: +1.321.989.645

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...